Kinakran til 200 er nok forkromma messing. Hvis kinakromen ikke er 100% tett, vil ølet reagere med messingen, og det er ikke helt sunt. Tradisjonelle kraner har tynne ventilasjonshull som de fleste ikke får rengjort, og der gror det godt. I tillegg har de kranene lett for å sette seg fast hvis det går et par dager mellom tapping, og det problemet har du ikke på forward seal-kraner som Perlick.
Jeg er inhabil pga. næringsinteresser (Vent-Matic), så det kan jeg nok dessverre ikke uttale meg om her.Hva er din erfaring med Vent-Matic kontra Perlick, evnt den med skumdemp?
Visste egentlig det, men vi får ta samtalen på PF. Regner med du er derJeg er inhabil pga. næringsinteresser (Vent-Matic), så det kan jeg nok dessverre ikke uttale meg om her.
Har sett ølkraner i ren messing så det kan vel ikke være så galt?Kinakran til 200 er nok forkromma messing. Hvis kinakromen ikke er 100% tett, vil ølet reagere med messingen, og det er ikke helt sunt. Tradisjonelle kraner har tynne ventilasjonshull som de fleste ikke får rengjort, og der gror det godt. I tillegg har de kranene lett for å sette seg fast hvis det går et par dager mellom tapping, og det problemet har du ikke på forward seal-kraner som Perlick.
Det finnes mye i verden som ikke er sunt....Har sett ølkraner i ren messing så det kan vel ikke være så galt?