Hei!
Som beskrevet i topic så ble gjæren pitchet på alt for høy temperatur 27 grader celsius!!!. Blingset helt!!
Brygget en Dry Stout, OG på 1048. Gjæren ble pitchet ca kl 23 i går kveld og nå 12 timer etterpå er det null aktivitet, null skum. Temeraturen i bøtta er mellom 20 og 21 nå.
Hva gjør jeg? Skal på hytta senere i dag. Alt jeg har av gjær liggende er en pose safale 05.
Som beskrevet i topic så ble gjæren pitchet på alt for høy temperatur 27 grader celsius!!!. Blingset helt!!
Brygget en Dry Stout, OG på 1048. Gjæren ble pitchet ca kl 23 i går kveld og nå 12 timer etterpå er det null aktivitet, null skum. Temeraturen i bøtta er mellom 20 og 21 nå.
Hva gjør jeg? Skal på hytta senere i dag. Alt jeg har av gjær liggende er en pose safale 05.
Sist redigert: