Har samlet opp gjæren fra to batcher, men de ser veldig annerledes ut. Tenkte å bruke innholdet i glasset til høyre i mitt neste brygg, men jeg er usikker på om det er gjær der i det hele tatt på grunn av fargen. I glasset til venstre er det et helt hvitt lag, er det kun dette som er gjær?
Tror det er mest trub i glasset til høyre. I glasset til venstre ser det ut til at det er et fint lag med gjær over truben. Ville brukt det og dekandert av ølet. Du kan vurdere å vaske gjæren for å få vekk truben, men det er strengt tatt ikke nødvendig.
Det til høyre ville jeg ikke brukt slik det er nå. Umulig å se hvor mye gjær du har, men virker lite. Ville vasket enda mer, eller bare dekantert det du har øverst i glasset til venstre og så laget stor starter.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.