cjohansen
Norbrygg-medlem
Har 10l Wit stående, ble brygga 8. september. Meska i 90 minutter på ~61C, OG 1.049. Etter ca tre uker var SG på skuffende 1.017, så jeg rørte godt for å få gjæren i løsning igjen, og varma den opp til 26C i et forsøk på å tvinge gjæren til å gjøre seg ferdig. Lot den så stå i en uke mens jeg var på ferie. Nå måler den fortsatt 1.017. Det var litt døvt.
1) Noe jeg kan gjøre for å få denne helt gjæra ut med denne gjæren?
2) Satte denne batchen mest som en starter for Wit Jul. Kan jeg pitche denne gjæren videre selvom denne ølen ikke ble noe særlig, eller er den ikke til å stole på?
1) Noe jeg kan gjøre for å få denne helt gjæra ut med denne gjæren?
2) Satte denne batchen mest som en starter for Wit Jul. Kan jeg pitche denne gjæren videre selvom denne ølen ikke ble noe særlig, eller er den ikke til å stole på?