Denne gjæren er den mest flokkulerende gjæren jeg noen gang har brukt, nesten så jeg er litt skeptisk til om det blir nok gjær med for å få fin karbonering på flasker. Noen som har pos/ neg erfaringer med dette for aktuelle gjær?
Min begrensede erfaring er at det går helt fint, men jeg har også bare brukt den to ganger. Siste var med en IPA på OG 1,072 som også fikk en uke ekstra med tørrhumling. Husk på at du kan flaske etter ganske kort tid med en så flokkulerende gjær, og det er godt mulig at det også er nødvendig.
Har brygget Andrimne Old Ale med WLP002. Denne stod 4-5 uker på dunk før den gikk over på flaske og karbonering gikk fint. Det vil også vanligvis virvles opp litt gjær når du overfører til flaskebøtte eller fat med hevert og det er utrolig lite som skal til.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.