Er det noen som har forslag til hvordan eg kan holde eit 19L cornelisufat kaldt over en viss tid? Skal på camping nå om en to ukes tid og tenkte å ta med eit fat. Dessverre har vi ikkje anledning til å kjøle ned når vi kommer fram.
Planen min er å kjøle fatet heilt ned, taipefast element frå ei fryseboks, evt bruke en slik neoprenkappe/sovepose, men det blir jo klart varmt etter noen dager i telt. Noen som har noen gode "husmansråd" eller får eg bare godta litt lunket øl på slutten av turen?
Ett annet spørsmål er jo om hvor lovlig det er å ta med eit 19liter fat inn i svergie, så det må eg vel sjekke først.
Planen min er å kjøle fatet heilt ned, taipefast element frå ei fryseboks, evt bruke en slik neoprenkappe/sovepose, men det blir jo klart varmt etter noen dager i telt. Noen som har noen gode "husmansråd" eller får eg bare godta litt lunket øl på slutten av turen?
Ett annet spørsmål er jo om hvor lovlig det er å ta med eit 19liter fat inn i svergie, så det må eg vel sjekke først.