Hei, jeg ønsker å brygge denne porter, har desværre ikke smagt den på forhånd.
• Mit spørgsmål er om jeg kan undgå de kolde temperaturer? Kan jeg meske ved andre temperaturer og evt skifte gjær og få et ok resultat?
Øllet skal gjære ved 10 grader, så stige til 12 og gjære ut. Så skal temperaturen senkes til 2 grader og holdes der i ca. 4 uker.
Jeg har ikke køleskab eller andre metoder til at holde den kontrolleret temperatur. Jeg har forsøgt med en pils tidligere på året. Resultatet af den var ok men ikke mere!
• Mit spørgsmål er om jeg kan undgå de kolde temperaturer? Kan jeg meske ved andre temperaturer og evt skifte gjær og få et ok resultat?
Øllet skal gjære ved 10 grader, så stige til 12 og gjære ut. Så skal temperaturen senkes til 2 grader og holdes der i ca. 4 uker.
Jeg har ikke køleskab eller andre metoder til at holde den kontrolleret temperatur. Jeg har forsøgt med en pils tidligere på året. Resultatet af den var ok men ikke mere!